Biografie

Ik ben geboren in Voorburg en vanaf kinds af aan altijd al bezig geweest met muziek, schrijven en theater. Na de middelbare school heb ik het Vrije Jaar gedaan op de Bernard Lievegoed for Liberal Arts, waarna ik werd aangenomen voor de BA World Performance in Southend-on-Sea. Zo ben ik op mijn 19e naar Engeland verhuisd om deze muzikale theateropleiding aan de East 15 Acting School te volgen. In 2016 ben ik afgestudeerd als acteur-muzikant. Daarna heb ik verschillende voorstellingen gemaakt, zowel als acteur als muzikaal leider.

Ik heb genoten van de optredens, maar vroeg me na afloop vaak af wat ik precies bij het publiek teweeg had gebracht. Niet Nederlands of Engels maar muziek voelt als mijn moedertaal en ik wilde dieper onderzoeken hoe ik dit met anderen kon delen. In 2018 ben ik terug naar Nederland gekomen en begonnen aan de masteropleiding Muziektherapie op Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Hier kwam mijn liefde voor de kunst en mijn wens iets te kunnen betekenen voor mijn medemensen samen. Tijdens de master ben ik begonnen met lesgeven en na de opleiding, stage en scriptie te hebben afgerond ben ik aan de slag gegaan als muziektherapeut voor ouderen met dementie en psychiatrische problematiek in verpleeghuis Florence.

Beide banen doe ik met veel plezier, geven me inspiratie en blijven me verwonderen over de kracht, schoonheid en menselijkheid van muziek.